Wie Carnaval Halle zegt, denkt natuurlijk in één ogenblik ook aan de carnavalfoor.
De Carnavalfoor van Halle is één van de grotere in zijn soort en kan je terugvinden op het Stationsplein, Leideplein, langsheen de Leide, Parking ‘De Bres’ en het Possozplein.
Vanaf de zaterdag van Kindercarnaval tot en met woensdag na het carnavalsweekend is de kermis opgesteld en geven vele lichtjes de unieke sfeer aan de binnenstad.

FAMILIEDAGEN

Op de woensdagen dat de kermisreizigers hun plaats hebben in Halle, zijn er traditioneel de ‘Familiedagen’. Vele kermisattracties bieden het plezier aan verminderde tarieven aan. Je kan de deelnemende kermisattracties herkennen aan de affiche.

OFFICIËLE OPENING VAN DE CARNAVALSFOOR

Daags na kindercarnaval openen we officieel de grote carnavalsfoor vanaf 14u33.
We zetten het intussen vers verkozen Mini-Prinsenpaar meteen aan het werk en laten hen het openingslint doorknippen.
In de prinsenwagen mogen zij, samen met hun Mini-Hofnar en Mini-Hofnarcis over de kermis “cruisen”. In samenwerking met de foorkramers, trakteren we de aanwezige kinderen op een gratis rit op verschillende attracties.

PRIKKELARME KERMISNAMIDDAG

Op donderdagnamiddag voor het carnavalsweekend heeft Halle zijn ‘prikkelarmekermisnamiddag’. Hiertoe hebben Halattraction en de kermisreizigers de handen in elkaar geslagen om kinderen en mensen die gevoelig zijn aan vele of felle prikkels alsnog een fijne namiddag op de kermis te kunnen geven.

OPSTELLING KERMIS

Op dinsdag, woensdag en donderdag voor kindercarnaval stelt de kermis op.
Onder begeleiding van de politie vinden de grote vrachtwagens en kermisattracties hun weg naar de binnenstad.
Let wel, enkele straten en pleinen worden parkeersvrij gemaakt. Laat u niet verrassen en hou het tijdelijke parkeerverbod goed in de gaten.
Zo staan alle attracties tegen het weekend opgesteld om jullie te kunnen ontvangen.

Onze sponsors