“Carnavalsbussen brengen je ook dit jaar veilig thuis”

“Carnavalsbussen brengen je ook dit jaar veilig thuis” 1920 1280 Carnaval Halle

“Carnavalsbussen brengen je ook dit jaar veilig thuis”

De nachtbussen zijn gratis dankzij de steun van de stad Halle, Gemeente Beersel, Gemeente Sint-Pieters-Leeuw, de Intergemeentelijke Preventiedienst Pajottenland en De Lijn zorgen ervoor dat ook dit jaar alle feestvierders tijdens de carnavals driedaagse op 21, 22 en 23 maart veilig thuis geraken.

Na een dolle nacht in Halle, is het best dat je één van deze bussen neemt. “Rijden onder invloed brengt niet alleen jouw leven in gevaar, maar ook dat van anderen!"

De carnavalsbussen vertrekken steeds aan hat station van Halle. Enkel lijn 44 vertrekt ter hoogte van de opstapplaats Ninoofsepoort. Deze bussen rijden uit vanaf het ogenblik dat de gewone dienstregeling afgelopen is.

Nieuw dit jaar is dat de buslijn naar het Pajottenland werd opgesplitst (Lijn 22 via Pepingen naar Gooik en Vollezele & Lijn 77 via Pepingen naar Herne over Galmaarden naar Vollezele)

Meer info over de reiswegen en dienstregelingen vind je op www.delijn.be/hallecarnaval

Overzicht van de nachtbussen:

  • 11 Carnavalsbus Halle – Sint-Pieters-Leeuw – Vlezenbeek
  • 22 Carnavalsbus Halle – Pepingen – Gooik – Vollezele*
  • 33 Carnavalsbus Halle – Essenbeek – Lembeek
  • 44 Carnavalsbus Halle – Halle Windmoleken – Breedhout
  • 55 Carnavalsbus Halle – Beersel – Ruisbroek
  • 66 Carnavalsbus Halle – Oudenaken – Sint-Laureins-Berchem – Lennik*
  • 77 Carnavalsbus Halle – Pepingen – Herne – Vollezele *

* Rijden enkel in de nacht van zaterdag  21 op zondag 22 maart. De andere nachtbussen rijden elke nacht (21 op 22 maart, 22 op 23 maart, 23 op 24 maart).

Gratis
De 7 nachtbussen zijn gratis dankzij de financiële steun van Beersel, Halle, Sint-Pieters-Leeuw en de Intergemeentelijke preventiedienst Pajottenland en De Lijn.

Omleidingen
Omwille van het feestgedruis zullen een aantal bussen een omleiding volgen. Je vindt alle informatie over de omleiding en de nachtbussen op www.delijn.be