De Carnaval ere-tekens zijn klaar voor verkoop…

De Carnaval ere-tekens zijn klaar voor verkoop… 1416 1055 Carnaval Halle

De Carnaval ere-tekens zijn klaar voor verkoop...

Het is toch fameus hoe we als gemeenschap dit weekend hebben beleefd. Iedereen op zijn eigen manier, samen met hetzelfde doel.  Man-jie-fiek! Meer dan ooit is Halle de naam van Carnavalsstad waardig.

Beste vrienden, Carnaval is een feest met tegenstellingen. De uitspraak ”Een lach en een traan”  kennen we allemaal. De laatste maanden zijn we fysiek uiteen gedreven maar onze harten zijn meer dan ooit verbonden. We vinden het belangrijk dat dit gevoel en deze intense momenten nooit vergeten worden.

We zijn dus op zoek gegaan hoe we deze bijzondere periode konden vastleggen. Waardering voor de Halse Carnavalist die er op zijn manier het beste van maakt. Een bewijs dat we “soame” ook deze storm doorstaan.

Met trots stellen we jullie dan ook dit ere-teken voor. Want wie eenmaal gebeten is door het carnavalsbisjke heeft het Tagada virus voor altijd. En dat mag gezien worden.

De vraag die we ondertussen ontelbare keren binnenkregen is, waar kan ik ze kopen ? Wel woensdagavond 17 Maart van 19 tot 21 uur houden we een nocturne ere-teken verkoop in garage Detournay.  Voor 19 uur zijn ze NIET beschikbaar.  De prijs is 10€ per stuk en enkel cash betaling is mogelijk.