Kindercarnaval 2020

Ook de jonge carnavalisten kiezen hun mini-prinsenpaar en mini-hofnarrenpaar. Deze verkiezing gaat door op zaterdag 14 maart 2020.

Op een speelse manier en door ludieke proeven zal na een bonte feestelijke namiddag in CC ’t Vondel het mini-prinsenpaar en mini-hofnarrenpaar gekend zijn. Wie zal in 2020 het mini-prinsenpaar en mini-hofnarrenpaar zijn en op het grote podium van Carnaval Halle schitteren?

Ouders schrijven hun kind(eren) in via e-mail in@halattraction.be.

De inschrijvingen worden afgesloten op 11 december om 11u11.

Veel succes!

Eén week voor de stad wordt ondergedompeld in een bad van plezier en feestmuziek, verzamelen we de kleinsten onder ons in het culturele centrum.

Daar heeft namelijk kindercarnaval plaats. Het grote feest voor de kleinsten onder ons.

Fantastisch om te zien hoe de energieke kinderen helemaal verkleed de zaal binnenstormen om te dansen, te zingen, te feesten en met confetti te gooien. We zorgen voor een namiddag vol muziek en animatie op kindermaat.

We zijn van menig dat we een kind, kind moeten laten zijn en aan iedereen de kans moeten geven om de fantasie de vrije loop te laten. Iedereen komt naar kindercarnaval zoals hij of zij dat het leukste vind.

Het thema voor de editie 2020 moet nog bepaald worden.

Een open thema dat zeker geen rem zet op de fantasie. Als het carnavalesk en kindvriendelijk is, zit het helemaal ok!

Zoals voorgaande jaren reserveren we in het midden van de zaal een zone waar enkel de kleinsten toegelaten zijn. Zo kunnen zij vanop de eerste rij meegenieten van alles wat op het podium gebeurt.

Een aantal korte spelletjes en een act op het grote podium beslissen wie een week later in de stoet mag meerijden als mini-Prins en mini-Prinses in de prinsenwagen.

Afspraak in cc ’t Vondel, op zaterdag 14 maart 2020, vanaf 13u33.

Prijzen
Tickets in voorverkoop 5,00€
Tickets aan de kassa 7,00€
Kinderen onder 1 m Gratis

Onze sponsors