“noemenswaardige initiatieven”

“noemenswaardige initiatieven” 1000 667 Carnaval Halle

"Noemenswaardige initiatieven"

Dat het moeilijke tijden zijn, dat ondervinden we allemaal.
Ook handelaars kunnen hun handelszaken niet openen, de horeca werd onherroepelijk gesloten, het sociale leven aan banden gelegd.

We hebben natuurlijk alle begrip voor de genomen maatregelen met als doel om samen het Covid- virus te bestrijden en zo spoedig mogelijk ons normale leven terug te kunnen opnemen.

Net zoals de handelaars en de horeca kreunen ook de eigen Halse carnavalsverenigingen in deze moeilijke tijden. De maandelijkse kosten blijven, de inkomsten verdwijnen, de clubkas slinkt.

De actieve en vooruitziende handelaar en horeca- uitbater heeft ingespeeld door in de wereld van het online- lokaal- shoppen en de take- away te stappen!
Maar met de net verstrengde maatregelen inzake de delivery- en take- way aangeboden door de verenigingen vallen hier heel wat plannen en financiële vooruitzichten in duigen.

Het doet dan ook plezier om op die momenten de positieve initiatieven te zien en we lijsten deze dan ook graag op.

 

– Steun de activiteiten georganiseerd door de Carnavalsverenigingen. Al hun activiteiten kan je via www.halattraction.be terugvinden. Uw bestelling zal hen ongetwijfeld plezieren! 

– Koop deze maand bij Spar Halle (Sint-Rochus) en per aankoopschijf van 25 Euro kan je met de verkregen jeton uw favoriete Carnavalsvereniging steunen door de jeton in hun urne te steken! Bedankt Spar Halle voor uw initiatief!

– Koop je dranken bij Drankenservice Schoentjes te Sint-Pieters-Leeuw! Ook daar kan je uw spaarpuntjes schenken aan een geregistreerde carnavalsvereniging. Ook weer een mooi gebaar.

– Een hartverwarmend initiatief komt er door de Gilles en Pierrots van Groot Halle.
Deze voorzien een eetkermis begin januari en willen de opbrengst schenken aan de carnavalsgemeenschap onder de noemer “Samen, iedereen gelijk, ten dienste van elkaar en van een ander, waardig en respectvol! Ons grootste respect voor jullie warm gebaar!

– Ronny de facteur, wie kent hem niet! We kennen hem als goedlachse postbode en bezieler van de Rommelmarkt, maar vooral een carnavalist met een hart van goud! Of moeten we zeggen ‘int blaut’!
Hij verkoopt nog steeds hartjes ten voordele van de carnavalsgemeenschap en heeft voor in uw kerstboom zelfs aan kersthartjes gedacht!

 

Koop lokaal! Want uw lokale handelaar steunt ook ieder jaar weer ons en uw carnavalsfeest!

 

Ken je nog initiatieven? Laat ze ons weten via in@halattraction.be en we vermelden ze graag.