Ons goede doel 2021… Carnaval

Ons goede doel 2021… Carnaval 994 430 Carnaval Halle

Ons goede doel 2021... Carnaval

Rare tijden, we hebben het er al voldoende over gehad de afgelopen tijd. 

Er houd ons iets bezig in deze bijzondere tijden en dat is ervoor zorgen dat Carnaval blijft leven.  Ons prinsenpaar ZZ Nico I en HZ Katleen I lieten de afgelopen week al blijken dat ook zij die samenhang hoog in het vaandel dragen. Ze schreven niet alleen eigenhandig een knuffelkaart met de beste wensen naar alle groepen, sponsors, feestcafe’s, dj’s…  Ze gingen zelf een stapje verder en gingen deze persoonlijk bij iedereen aan huis overhandigen.  Een gebaar dat bij iedereen met veel enthousiasme onthaald werd.  Chapeau !

Ieder jaar helpt Halattraction ook een goed doel.  Dit jaar gooien we het goede doel even over een andere boeg.  Op dit ogenblik is ons voornaamste doel ervoor zorgen dat Carnaval aan elkaar blijft hangen en dat we samen met iedereen 2022 halen.  Het gebaar van het prinsenpaar deed ons even nadenken.  De eetkermissen en take aways waar ze als prinsenpaar aan deelnemen kost ook geld, geld dat rechtstreeks naar de groepen vloeit.  Met de premie die een prinsenpaar bij zijn aanstelling ontvangt van 2500€ kom je al een eindje op weg.  Als Corona van dit eindje een lange weg maakt en je die weg met veel enthousiasme blijft bewandelen verdien je een extra duwtje in de rug.

Vanmorgen ging een afvaardiging van het bestuur dan ook langs bij ons prinsenpaar om hun namens de carnavalgemeenschap de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen.  Ze kwamen zeker niet met lege handen want er werd een cheque van 1000€ afgegeven zodat ze hun weg naar 2022 verder kunnen zetten.  Succes verder !

Graag ook aan eenieder van jullie de beste wensen en vooral een goede gezondheid voor 2021 !

Het Halattraction team