OPSTELLEN CARNAVALSFOOR…

OPSTELLEN CARNAVALSFOOR… 800 600 Carnaval Halle

OPSTELLEN CARNAVALSFOOR...

Halattraction is trots om één van de grootste kermissen van België in Halle te kunnen plaatsen. De opstelling van deze kermis werd verdeeld onder drie dagen zodat tegen het weekend alle attracties opgesteld zullen staan om jullie te ontvangen.

Komende dinsdag 15 maart wordt op het Stationsplein in Halle begonnen met de opstelling van deze carnavalsfoor.
Op woensdag 16 maart zal de foor worden opgesteld aan het Leideplein en Leide (achter het Heilig-Hart-College) alsook op de parking van sportcomplex De Bres kant Slingerweg.
Op donderdag 17 maart zal men na de wekelijkse markt starten met de opstelling van de foor achter het historisch stadhuis en op het Possozplein.

Onder politiebegeleiding worden de foorreizigers met hun materiaal naar hun staanplaats gebracht.

Deze opstelling gaat onherroepelijk samen met verkeershinder en parkeerverboden.

Aan de buurtbewoners en bezoekers willen wij vriendelijk vragen rekening te houden met de parkeerverbodsborden in het centrum om boetes en een eventuele takeling van uw voertuig te voorkomen.

Op donderdag 17 maart is het Possozplein en Vuurkruisenstraat met een voertuig moeilijk tot niet bereikbaar. Hou hiermee rekening bij het afhalen van uw kinderen.

Mogen wij tevens verzoeken rekening te willen houden met het parkeerverbod in de Melkerijstraat en dit zowel op 15-16 en 17 maart om aan de vrachtwagens met aanhangwagens vrije doorgang te verlenen.

Carnavalsorganisator Halattraction en de politiezone Zennevallei doen er alles aan om de hinder die het opstellen van de foor met zich mee kan brengen tot een minimum te beperken.