“Opstelling Carnavalskermis!”

“Opstelling Carnavalskermis!” 330 231 Carnaval Halle

“Opstelling Carnavalskermis”

Als de kermis zich in plaats stelt, begint het pas echt te kriebelen. De kermis zorgt voor vertier voor jong en oud op het Stationsplein, Possozplein, Leide, Leideplein en parking ‘De Bres’ door de meer dan 100 kermisattracties en eetstanden.

Om al deze attracties op plaats te krijgen zal de opstelling van de kermis opgedeeld worden in drie dagen, om zo de hinder tot een minimum te beperken.

Op dinsdag zal er opgesteld worden op het Stationsplein vanaf 10u. Vanaf de Welkomstlaan zal er via de Melkerijstraat opgereden worden.

Op woensdag stellen we op langsheen de parking ‘De Bres’, parking Leide en de Leide zelf en dit vanaf 13u.

Op donderdag zal de kermis opstellen op het Possozplein. Dit zal gebeuren na het opstellen van de wekelijkse markt, dus ongeveer rond 14u.

Het oprijden voor de opstelling zal gebeuren buiten de spitsuren onder politie- begeleiding.
Hou zeker rekening met de parkeerverbodsborden die geplaatst zijn zodat je voertuig niet getakeld zal worden.

We kunnen enkel aanraden om zoveel als mogelijk het centrum per voertuig op woensdag en donderdag te vermijden vanaf de momenten van opstelling.

Plezier voor jong en oud
Op zaterdag 14 maart vanaf 14u zal de kermis op volle toeren beginnen draaien. Op dat moment leven de kinderen zich uit op het Kindercarnaval in CC ’t Vondel alwaar de mini- prins en mini- prinses verkozen worden.

Op zondag 15 maart openen we de kermis officieel. Zin in tal van gratis ritjes?? Volg de organisator doorheen de tocht over de kermis en geniet van deze gratis ritjes.

Op woensdagen 18 maart en 25 maart zijn er familiedagen. Dan draaien de molens aan verminderd tarief.

Veel plezier gewenst!