Prinsenverkiezing Zaterdag 25 januari

Prinsenverkiezing Zaterdag 25 januari 1440 1080 Carnaval Halle

Prinsenverkiezing Zaterdag 25 januari

Zaterdagavond 25 januari liep CC 't Vondel goed vol voor de jaarlijkse Prinsenverkiezing.

Vier koppels hebben zich volledig gesmeten om Prins en Prinses Carnaval Halle 2020 te kunnen worden en bleken op het einde van de avond aan elkaar gewaagd. Het was de bedenker van de beruchte rode draad niet ontgaan dat velecafé-deuren gesloten blijven met carnaval of dat er enkel bediening is via het raam. De oplossing werd gevonden in het verzamelen van zoveel mogelijk deuren van een hals café. Zo zijn de carnavalisten zeker dat hun café gewoon open is met carnaval.

Hoe goed de kandidaten de carnavalsgemeenschap kenden werd met de logo-kennis-test, alsook hun behendigheid werd met een floeps- tentje getest. Dit alsook hun eigen strijdkreet en voorbereide show vulden de avond om samen met de stemming en de mini- rode draad tot het resultaat te komen.

De spanning werd op het einde van een lange avond wat opgevoerd, totdat Halattraction- voorzitter Jos Appelmans elk kandidaat koppel een gekleurde sleutel gaf. Vier met hangslot gesloten schatkisten stonden te blinken op het podium, de kandidaat koppels namen plaats achter de schatkist waarvan het hangslot overeen kwam met de kleur van de sleutel.

Slechts 1 schatkist bevatte de zekerheid om een onvergetelijk jaar als Prins en Prinses Carnaval 2020 te mogen beleven. Uit de vier sterke koppels bleken Nico 'den belleman' en Katleen 'de bellevraa' de winnaars van de opgezette Prinsenverkiezing onder het thema 'to voet or not to voet'.

Proficiat Nico & Katleen!