13 SEPTEMBER: BLIKSKES & BUBBELS

Corona, Quarantaine, Binnen zitten, Mondmaskers, Bubbels… Zijn jullie het ook beu ? Wij alvast wel.

We hopen jullie eindelijk eens terug te zien in levende lijve en samen een leuk moment door te brengen, allemaal “Corona-Proof”.

Daarom organiseren we op 13 september ons allereerste “Corona-Proof” B&B Event!

We horen jullie al denken B&B, we gaan een dagje op vakantie? Nee, we blijven in onze vertrouwde carnavalstad Halle, meerbepaald het Leideplein.

Daar zetten we op 13 september 30 Bubbels klaar waarin per bubbel maximum 10 personen kunnen plaatsnemen. Een Bubbel is een afgebakende privé-zone speciaal voor jullie. Van daaruit kan je gedurende 3 uur genieten van verschillende verrassingsoptredens.

Dorst tijdens het optreden ?  Ook daarvoor moet je je Bubbel niet verlaten.  Bij ons is iedereen VIP. Verschillende drankkarren zullen tussen de bubbels rijden om jullie te bevoorraden van… Blikjes ! Vandaar dus de naam van het event : BUBBELS & BLIKJES

Praktisch hebben we 2 identieke shows, eentje om 14 uur en eentje om 20 uur, die elk 3 uur duren. Per show zijn er slechts 30 bubbels beschikbaar om te komen meegenieten, snel beslissen is de boodschap dus.

De prijs per Bubbel is 100€, met een maximum capaciteit van 10 personen.  Blikjes worden aan democratische prijzen aangeboden.

Reserveren kan enkel via onderstaand formulier. Let wel dat je de contactgegevens van de 10 mensen die in je Bubbel zullen plaatsnemen bij de hand hebt want die heb je nodig om te kunnen reserveren.De inschrijver is verantwoordelijk voor de correcte contactgegevens voor ieder ingeschreven persoon.

CORONA-MAATREGELEN

Wij zijn blij om u te mogen verwelkomen op ons eerste “Corona-proof” event : BLIKSKES & BUBBELS.

Om alles in goede banen te kunnen leiden hadden wij u graag nog een aantal afspraken willen doorgeven waar we ons gedurende het event dienen aan te houden.

  • Aankomst is per volledige bubbel op het afgesproken uur.  Hierbij houden we de nodige afstand van de andere bubbels.
  • Iedereen die ingeschreven heeft brengt zijn paspoort mee om zich te kunnen identificeren.
  • Bij het binnenkomen draagt iedereen een mondmasker en ontsmet iedereen de handen met de voorziene alcoholgel.
  • Onder begeleiding van Halattraction zal u met de voltallige bubbel naar jullie bubbel gebracht worden.  Binnen de bubbel mag het mondmasker worden afgezet.
  • Zodra je je plaats hebt ontvangen is het de bedoeling dat je blijft neerzitten, hoe aanstekelijk de gebrachte act ook mag zijn.
  • Toiletten zijn beschikbaar en worden met mondmasker bezocht.  Dit is geen vergaderplaats, vermijd samenscholing en ook hier is de afstandsregel van 1,5 meter verplicht.
  • Per bubbel is er een vuilzak voorzien om afval in onder te brengen zodat alles netjes blijft.
  • Betaling van de consumpties kan ter plaatse enkel via Bancontact.

Aangezien we de eerste organisatie zijn die een “Corona-Proof” event aanbieden zal men over onze schouders meekijken of alles volgens de opgelegde regels gebeurd.  Indien iemand van Halattraction u ergens op wijst is dit in het belang van iedereen om hier gevolg aan te geven.  Zo kunnen er in de toekomst nog meer events plaatsvinden.

Geniet van de show en bedankt voor je aanwezigheid en medewerking.

Onze sponsors