Vele handen maken essentieel verschil !

Vele handen maken essentieel verschil ! 666 1000 Carnaval Halle

Vele handen maken essentieel verschil !

Alle hens aan dek! Bij aanvang van de Coronacrisis in ons land waren de medische diensten genoodzaakt om van vandaag op morgen vier versnellingen hoger te schakelen. Coördinatie van 1011 dingen op hetzelfde moment. Op zoek gaan naar producten die schaars zijn geworden over heel de wereld. Om ten dienste te staan van ons allemaal indien nodig. Met de veiligheid van het medisch personeel en de patiënten als grootste bekommernis.

Helpen om de nodige bescherming te creëren is het minste wat we kunnen doen als appreciatie voor de gigantische inzet van onze dokters,verpleegsters en verplegers.

Dankzij de schortenactie kunnen wij onze bijdrage leveren in de strijd tegen covid-19. Het resultaat is een succesverhaal. De feed-back van het ziekenhuis is lovend. De vele helpende handen hebben tot nu toe een essentieel verschil gemaakt. Elke dag krijgen we ook meer en meer vragen aangaande deze actie van over heel ons land. Ze nemen allemaal het patroon en onze werkwijze over. Ja, we zijn goed bezig.

Het is tevens een bewijs dat deze schorten nodig blijven. Ook de komende weken zullen we deze actie dus ondersteunen. We zouden het bestaande team daarom nog willen uitbreiden. Want vele handen maken licht werk.

Wilt u zich ook inzetten om het nodige verschil te maken? Wil jij ook deel uitmaken van dit dreamteam? Neem dan contact op via schorten.halle@gmail.com. U zal bijgestaan worden met raad en daad.

We kunnen het niet genoeg herhalen… DANKJEWEL !!!