Bericht van Halattraction aan de Halse carnavalgemeenschap!

Bericht van Halattraction aan de Halse carnavalgemeenschap! 960 960 Carnaval Halle

Bericht van Halattraction aan de Halse carnavalgemeenschap!

Beste Carnavalisten,

Carnaval 2020 zal nog lang in ons geheugen blijven nazinderen. De beslissing is er niet zomaar gekomen. Het was na wikken en wegen in samenspraak met de Burgemeester en veiligheidsdiensten één van de zwaarste uit mijn loopbaan als voorzitter. Wanneer we vandaag, één dag verder de toestand evalueren kunnen we stellen dat het de enige juiste beslissing was !

Wij zijn er ons van bewust dat dit een zware impact heeft bij eenieder die van ver of kortbij iets met dit evenement te maken heeft. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar alle groepen en vriendenkringen die op het einde van hun voorbereidingen waren, naar de foorkramers die klaar stonden of reeds geplaatst waren, naar alle cafébazen die hun bestellingen geplaatst hadden, de impact is enorm.

Ik sta er op om de Halse carnavalsgroepen te bedanken voor de sereniteit en de respectvolle manier waarop ze omgaan met dit gegeven. Het siert hun en het toont de éénheid aan die iedere echte carnavalist op dit ogenblik in zijn hart draagt!

Wanneer ik de boodschap meegaf om jullie te onthouden van alle privé carnavalsfeestjes vraag ik dat enkel uit respect naar alle carnavalisten die door deze omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn.

Ik weet ook dat we als echte vrienden elkaar begroeten met een kus, een warme handdruk, een knuffel, wel laten we dat een tijdje niet meer doen, op dit ogenblik is een “hoi maat “ een “jow mannen “ evenveel waard en een stuk gezonder!!  Een woord van bewondering en respect gaat ook uit naar onze Prinsenparen, het is nog niet compleet maar Halattraction zorgt binnen de kortste keren dat dit ook opgelost geraakt. Ook zij zullen hun jaar zeker niet gauw vergeten. Respect is hier ook zeer op zijn plaats.

Ikzelf en mijn ploeg willen jullie graag bedanken voor het begrip. Het is dankzij jullie vertrouwen dat we ons enorm gesteund voelen en dat we ons zeker niet alleen voelen bij het aanpakken van deze situatie.

Intussen zitten wij Halattraction niet stil, afwerken waar nodig en focussen op de toekomst !!

Misschien wat voorbarig maar we komen er aan !!

Soame !!! vergeet het niet

Lang leve Carnaval Halle