Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Wij zijn blij dat we jullie kunnen meedelen dat we onze jaarlijkse mosselkermis in Zaal Zennedal kunnen organiseren!
We kunnen dit veilig realiseren als jullie en wij ons aan de opgelegde veiligheidsmaatregelen houden. We leggen jullie bij deze ons systeem al even uit.
Onze eetkermis gaat door van vrijdag 16 oktober 2020 tem maandag 19 oktober 2020. Pas op enkel op reservatie via deze link!!!
Mocht het niet lukken om via bovenstaande link te reserveren, kan u na 16u jullie reservatie doorgeven op het nummer 0496/106208.
U heeft keuze uit verschillende shiften om te komen eten, hou er wel rekening mee als u om 17u reserveert, dat u om 19u alweer zal weg zijn. We hebben namelijk de tijd nodig tussen twee shiften om de zaal te ontsmetten.
U dient ook u mondmasker aan te doen bij het binnen komen en als u de tafel verlaat. Aan tafel mag het uiteraard uit. Er is ook voldoende ontsmettingsgel beschikbaar en aparte in en uitgang.
Er is ook de mogelijkheid dit jaar om via bankcontact te betalen en we verwelkomen jullie met de lach achter ons masker.
We zijn zeer positief en blij dat we dit voor jullie kunnen organiseren en gaan er alles aan doen om er een gezellig en vooral lekker weekend van te maken! We hopen dat jullie ons hierin steunen door te reserveren en aan onze maatregelen te houden.
De smosjters danken jullie nu al voor de steun!!

Gegevens

Begin:
16 oktober 2020
Einde:
19 oktober 2020

Organisator

HKV De Smosjterpotten vzw
Telefoon:
0496106208
E-mail:
smosjterpottenhalle@gmail.com

Locatie

Zennedal – Buizingen
Alsembergsesteenweg 130
Buizingen, Halle 1501 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
02 356 77 71
Bekijk de site van Locatie