SOAME mè een ❤️ voe carnaval Halle. ❤️❤️❤️

SOAME mè een ❤️ voe carnaval Halle. ❤️❤️❤️ 966 752 Carnaval Halle

SOAME mè een 💙 voe carnaval Halle. ❤️❤️❤️

Beste carnavaliste allemoe,

Carnaval mè ne lach en een troen, vandaag is het met een traan, meer dan één zelfs. Ik ben er zeker van dat de carnavalgemeenschap nog nooit zo collectief een traan gelaten heeft dan deze middag tussen 13 en 14u.

“Soame mè een èt voe carnaval Halle moote we eej dui.” En wij zijn er zeker van dat dat gaat lukken. ONS hart voor carnaval overwint alles, soms is dat met vallen en opstaan. En nu zijn we allemaal, iedere carnavalist, iedere sympatisant ja zelfs iedere familie en iedere vriend tot vallen gebracht.

Persoonlijk hadden wij niet graag deze beslissing willen nemen, en niemand zou deze beslissing ooit willen nemen. Zeker niet in een carnavalstad als de onze waar we allemaal fier zijn om vaantjesboer te zijn, om carnavalist te zijn. Maar als het moet dan moet het. Niemand wil het op zijn geweten dat er een situatie komt die niet te overzien is. Niemand wil hier, welke vorm van negativiteit ook, op zijn geweten hebben. Voor deze beslissing hebben wij dan ook het allergrootste respect naar de stad Halle en onze carnavalsorganisator Halattraction. Zij zijn evenzeer in hun hart geraakt als wij, carnavalisten. Maar onze kracht ligt er ni in dat we nooit vallen maar als we vallen dat we samen weer opstaan. En dat zullen we.

Dat we samen maanden lang werken aan de sjaar, dat doen we uit liefde voor onze carnaval. Dat we samen liedjes schrijven en zingen om dan te kunnen brengen met Halle op losse schroeven, dat doen we uit liefde voor onze carnaval. Dat er maanden gewerkt wordt aan een kostuum, dat doen we uit liefde voor onze carnaval. Dat we samen de drang hebben om toch minstens één maal in ons leven mee te doen aan de prinseverkiezing, dat doen we ook uit liefde voor onze carnaval. Dat de kinderen even graag carnaval vieren als de grote mensen, dat doen ze uit liefde voor onze carnaval. Dat vele vergaderingen met de stad Halle, met de politie en hulpdiensten, met Halattraction gehouden worden, dat doen ze uit liefde voor onze carnaval. Carnavaliste allemoe, dat de beslissing om ONS topweekend, onze carnavalsdriedaagse uit te stellen vandaag is genomen, ook DAT is met liefde voor onze carnaval. We zijn samen even neergehaald, even gevallen, maar samen zullen we weer opstaan. Ons carnavalsfeest is uitgesteld echter NIET afgelast. Vele vragen zullen de kop opsteken. Deze intern of samen met … beantwoorden en oplossen is het begin van het weer opstaan.

Dus probeer het een beetje langs de positieve kant te bekijken. Wij zullen iets langer De Neuje Prinsj en De Neuj Prinses zijn. Nu we toch de tijd hebben willen we gerust elk stikkot nog een bezoekje brengen, uiteraard als het corona virus bestreden is. Wij stellen voor dat onze carnavalradio’s blijven doorgaan tot ons effectieve carnavalsweekend. Wat ons betreft mag het elke maandag avond carnavalitis vanuit de studio zijn tot en met ons effectieve carnavalweekend. Eén ding is zeker : de dag dat we mogen buitenkomen zal dubbel zoveel feestvreugde brengen. Die dag zullen we fierder zijn dan ooit. Die dag zal carnaval Halle veiliger, schoner, grootser zijn dan ooit. En zulle we soame Tagada goen.

SOAME mè een èt voe carnaval HALLE. Alaaf, alaaf, alaaf : ZZ NICO I , HZ BELLEVRAA I