VOESJ DOON…

VOESJ DOON… 1748 1240 Carnaval Halle

VOESJ DOON...

In september startte Halattraction met de voorbereidingen van Carnaval Halle 2022. De onvoorspelbaarheid van het coronavirus maakte het tot op de dag van vandaag onmogelijk om 100% zekerheid te hebben omtrent  de virologische situatie in de maand maart. Enkele weken voor Carnaval alles afgelasten is mogelijk. Op enkele weken Carnaval organiseren is echter onmogelijk. Carnaval nogmaals moeten afschaffen zal zuur zijn. Maar als carnaval mag doorgaan en we zijn niet klaar, dat zou nog erger zijn.

Daarom hebben we de beslissing genomen om de voorbereidingen te doen er van uitgaand dat Carnaval 2022 zal doorgaan. Wij zullen klaarstaan! We kunnen niet garanderen dat al de inspanningen die we deden en vragen uiteindelijk zullen leiden tot het verwachte resultaat. Maar wij geloven dat onze Carnaval deze moeite meer dan waard is. Net als jullie volgen we de situatie op de voet. Bijkomend hebben we regelmatig besprekingen met de veiligheidsdiensten waaronder ook de medische sector. De vooruitzichten zijn heden eerder positief. Al blijft er steeds een kans bestaan dat de cijfers de verkeerde richting uitgaan of dat er een nieuwe gevaarlijkere variant zal opduiken. Maar een positieve instelling, een stevige dosis motivatie en vooral heel veel zin in ons feestje maakt dat we er samen voor gaan. Zolang we geen officiële “nee” te horen krijgen doon we voesj!

Halattraction vraagt de carnavalsgemeenschap om verder te doen met hun voorbereidingen zoals voorzien. Zodat we samen klaar staan op 26-27-28 maart voor Carnaval Halle editie 2022 .