Vriendschap

Vriendschap 262 193 Carnaval Halle

Vriendschap

Vriendschap is elkaar vertrouwen, elkaar helpen, elkaar respecteren en samen Tagada gaan.

Tijdens carnaval kunnen we elk jaar rekenen op de medewerking van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria Halle en het Rode Kruis-Halle. Toen we de melding kregen dat er een tijdelijk tekort aan schorten dreigde in het ziekenhuis was het voor ons een evidentie om mee op de kar te springen om een oplossing te zoeken. Want goede vrienden steunen elkaar, zeker als het moeilijk wordt.

De respons op onze schortenactie was formidabel. Tientallen stiksters boden zich aan om schorten te maken. Het resultaat is een succes. De afgelopen weken zijn er 1600 schorten gemaakt. Stuk voor stuk essentieel voor de bescherming van de dokters en het verplegend personeel tijdens deze corona crisis. Deze actie is ook overgenomen door verschillende gemeenten in heel ons land.  Ondertussen heeft de logistieke dienst van het ziekenhuis een betrouwbare leverancier gevonden van kwaliteitsvolle schorten. Eind mei zal hiervan de eerste levering plaatsvinden.

Als appreciatie voor de inzet van de stiksters heeft het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria Halle een bedanking voorzien. De komende dagen mogen de helpende handen deze verrassing thuis verwachten.

Het geeft een warm gevoel en vertrouwen voor de toekomst om omringd te zijn met mensen die zich belangeloos inzetten voor onze gemeenschap.

Beste vrienden en vriendinnen, zonder jullie was dit nooit gelukt.

1600 x bedankt !!!